torsdag 2 mars 2017

Den islamiska religionens ideologi

I Sveriges riksdag
berättar Richard Jomshof
Om religionen Islam
translate to english from swedish


Det är så sanningen ser ut. De människor som tvivlar, behöver mer kunskap genom att läsa hela koranen. Koranen finns översatt till svenska, och finns att låna på alla bibliotek.
Kom ihåg också att muslimerna samarbetade med Hitlertyskland under kriget. Och har liknande agenda ännu idag.

Människor som inte förstår hur allvarligt detta med islam är, gör en björntjänst för Sverige eller för hela mänskligheten. Jag själv Thore Hult, har lusläst hela koranen, och upptäckte liksom Salman Rushdie hur fruktansvärd denna religion är. 
Och jag vill IFRÅGASÄTTA DENNA FRUKTANSVÄRDA RELIGION.

Det är dags att börja tänka efter, det är dags innan det blir ännu mer allvarligare. På mycket kort tid har det svenska samhället förändrats. Och det är detsamma i hela Europa. Många politiker tror inte att detta är sant. Men i själva verket är det mer än sanning, det är verkligheten.

Verklighetens Europa nu.
Människor i Sverige och hela Europa är inte blinda inför faktum.
Men fortfarande är regeringar i en del länder fortfarande helt okunniga, och tror att islam är bara en av alla religioner som utan fara kan få verka i våra länder.
Men fler och fler människor har upptäckt faran och är oerhört rädda inför framtiden. Efter en kort tid av några få år, har vår civilisation, förändrats till ett fruktansvärt scenario.
Våra medier är fortfarande förblindade, och ljuger folket rätt upp i ansiktet. För man vill inte tro på sanningen och verkligheten.

Richard Jomshof talade i Sveriges Riksdag om sanningen, för de icke läskunniga.
Flera länders Regeringar i Europa är dåligt läskunniga, för de har ingen aning om vad som står i muslimernas heliga och fruktansvärda bok koranen. Hela 513 hot finns det i koranen mot oss andra, för jag har lusläst och noterat allt.
Läs Sura 47 vers 4
Länkar  http://www.answering-islam.org/svenska/islam/hatrasism/islam-och-halshuggningar.htmlInga kommentarer:

Skicka en kommentar