söndag 29 oktober 2017

Jag skrev detta idag den 19 oktober 2017

Hur kommer Sverige se ut om 50 år?

Vart är vi på väg?
Hur ser framtiden ut?
kan det bli på detta vis?
Våga läs på min blogg
Min blogg
Eller läs vad jag skrev idag den 29 oktober 2017
Jag har just lyssnat på när du och Lars Åberg pratade om det samhälle vi nu lever i.
Ja du detta såg jag för länge sedan, och jag är inte ensam om detta. För många år sedan samlades vi några stycken i Rundella i Sölvesborg tillsammans med Jimmie. Och jag började känna att nu är jag inte ensam att tänka på detta vis längre.

Men så gick tiden och SD kom in i Sveriges Riksdag. Och Stefan Löfven kallade mig för nazist.
Helt otänkbart, eftersom jag i hela livet avskytt allt vad nazismen är. Jag var glad när Sovjet krossade nazisterna. Och så kommer den enfaldige Socialistledaren Stefan Löfven och kallar mig nazist. Nu började jag under söka lite i historien om Stefan Löfvens och Socialdemokraternas historia. Ja jag har också varit Socialdemokrat, vilket jag numera skäms över.

Detta ni pratade om har jag haft i tankarna mycket länge. Och jag har forskat mer än så. Vad är det för människor som har kommit till Sverige, och in i Sveriges Riksdag också? Muslimer.
Vad är det för farligt med dem tänkte jag.
Jo, jag hade hört talas om Salman Rushdie och hans bok ”Satansverserna”. Jaha, tänkte jag, den boken måste jag läsa. Fy för den lede, usch, den värsta bok jag läst.
Men så läste jag att Socialdemokraterna hade erkänt Islam.

Socialdemokraterna har i en skriven överenskommelse lovat Sveriges muslimska råd, SMR, att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor. 

Det framgår av ett ett dokument att den socialdemokratiska föreningen Tro och Solidaritet åtog sig att driva igenom bland annat dessa frågor åt Sveriges muslimska råd, SMR:
  • "Lagstiftning, eller avtal, vad gäller muslimska helgdagar."
  • "Imamutbildning, med Högskoleverket och utbildningsministern."
  • "Överenskommelser på arbetsplatser avseende fredagsbönen."

Koranen består av 515 hat mot oss andra, jag har lusläst och noterat varje hat. Sida upp och sida ner om straff mot oss andra i en fruktansvärd gammal sagobok.

Jag måste tillägg att bibeln är inte mycket bättre, i mina ögon.
Men jag hyllar general Karl Martell som stoppade muslimerna år 732

Slaget vid Tours, ofta kallat Slaget vid Poitiers, utkämpades i oktober 732[3] mellan styrkor under den frankiske ledaren Karl Martell och en saracensk armé ledd av emir Abd ar-Rahman ibn Abd Allah. Platsen för slaget var antagligen mellan Tours och Poitiers i nuvarande Frankrike. Frankerna besegrade den saracenska armén och emir Abd ar-Rahman dödades. Saracenerna hindrades därmed från att tränga längre norrut i dåvarande Frankerriket.
Traditionellt har slaget tillmätts avgörande betydelse i europeisk historieskrivning genom att frankerna under Karl Martell med denna drabbning hejdade muslimerna från att erövra hela Västeuropa. Senare har det gjorts gällande att slagets betydelse har kraftigt överdrivits och att det rörde sig bara om ett av flera muslimska plundringståg i nordlig riktning, vilket stoppades utan att det fick några större världshistoriska konsekvenser.
De människor som har invaderat Sverige har en tro som nästan alla Svenskar inte kan förstå. Varför skall vi Svenskar halshuggas?
Ja men, Muslimerna är så fina människor? Ja de muslimer som flög in i World Trade Center Twin Towers var också så fina och begåvade. Men de hade sin tro. De hade sin tro att döda oss andra.

Men nu är det också så, att alla muslimer har inte läst koranen, och vet följaktligen inte vad som står i den förfärliga boken, på samma sätt som att en bråkdel av Svenskarna vet vad som står i bibeln.


Människorna tror på ett lag, eller en politik, som dom många gånger inte vet vad det betyder.
En del tror på laget Djurgården som för sitt liv inte skulle ändra sig och i stället tro på AIK.

Därför frågar jag mig, hur sanna är historierna? Det finns mycket material att läsa. Vad hände under det sista kriget? Vi hade en samlingsregering med Sossarna i spetsen eller hur.
Sverige exporterade mat, kanoner, kullager, järnmalm och så vidare till Nazityskland, och Stefan Löfvens far var nazist. Erlander kontrollerade svenska isoleringsblock. Ja det var mycket som hände då. Jag fick ingen mat för den skulle gå till Nazisterna i Tyskland, och så nu, kallar Stefan Löfven mig för nazist. En galen man, gör vad han kan.

Malmös problem.
Ja det är inte bara Malmös problem. För några dagar sedan blev en av våra lägenhetsinnehavare knivstucken i vår port här i Karlshamn.
Problemen är komplexa.
Vad skall regeringen göra med de människor som inte gillar invandringen? En sosse sa för en tid sedan att Sverige behöver invandringen så att de kan försörja de många svenskar som nu kommer att bli pensionärer? Vad blir då konsekvenserna?

Det var väl de konsekvenser som ni båda Lars Åberg och du samtalade om i stora drag.

En sak som ingen resonerar om är att Världen växer fruktansvärt.
Annie Lööf, sade att 40 miljoner människor till kan få plats i Sverige. Snacka om intelligens, en kandidat till statsministerposten.

Vad händer nu? 2017-10-29
Världens befolkning har i år ökat med 68,144000 miljoner, och som kommer att bli ca 80 miljoner nya människor år 2017. 2018 blir det ännu mera. Det finns inte mat till alla människor i världen. Snart en miljard svälter. Färskvatten minskar, åkrar minskar, faunan minskar, luften förändras, och när det gäller Sveriges livsmedelsförsörjning, så är inte Sverige självförsörjande efter vad jag vet.

Problemet i Sverige
Bland annat med den förfärliga tron på islam? Jag är inte ensam som tänker på detta stor problem.
Jag skrev till Jan Björklund när han var skolminister. Att alla barn i de Svenska skolorna var tvungna att läsa Richard Dawkins bok ”Verklighetens Magi”. Men stoltheten i Jan Björklund gjorde att han svarade inte och troligen förstod han inte heller varför. Jag menar att det måste till n attitydförändring i samhället, och bort från allt religiöst svammel. Vi lever trots allt i år 2017.

Ok, tidsperspektivet.
Ja, det var ju på artonhundratalet. Det var ju länge sedan. Var det länge sedan? Var det länge sedan vår tidräkning började? Nej det var inte länge sedan. Var människorna dummare för 2450 år sedan?
Vi hade då
Dessa människor var ju bra tänkare, bättre än dagen politiker eller hur.

Nej det var ju länge sedan, det var ju i förra veckan.
Jag kallar detta för Tidsperspektiv.

Ja men det var ju länge sedan Jesus vandrade på jorden. Nej det var inte länge sedan, och vilken Jesus menar du? Vilken av alla de gudar? Och vad hittar vi sanningen? När man läser i och om dödahavsrullarna (som trots allt är riktiga), så börjar man undra, varför står det inget om en Jesus där, enär dessa rullar är samtida med den Jesus som många tror på?

Nu kommer man in på historieförfalskning.
Och det är ju vår statsminister expert på, när han tror att vi eller jag är nazist. Det är beklämmande.
Jag blir så arg, men det hjälper nog inte.

Hur skall man göra med ett samhälle som kommit på glid? Vi kan inte göra som muslimerna skall göra till sist, halshugga oss alla. Men att skolbarnen får lära sig sanningen om livet, genom att läsa hur livet uppstår.

Jag pratade med en präst en gång om livets ursprung, och jag påstod att utvecklingsläran är mycket långsam. Prästen sade att vi har inte kunnat komma direkt från aporna. Nej så enkelt är det inte.
Vi har utvecklats från mycket små osynliga baciller sade jag. Nej, nej det är en omöjlighet att vi har kommit från en bacill, sade prästen. Men du själv har ju kommit från en nästan osynlig bacill på bara 9 månader, sa jag. Mmm

När jag säger tidsperspektiv så kan vi någorlunda förstå att det var länge sedan Pyramiderna byggdes. Men detta är inte länge sedan heller.

Det har skett en mycket långsam gradvis förändring under många år. Om man tar de fornlämningar från Egypten eller andra ställen på jorden, så är det mera sällan man ser några arkeologiska fornlämningar före ca 6000-10000 år sedan. Men det finns, och det uppdagas mer och mer.
Vad vi troligen vet är att neandertalarna levde för ca 350 tusen år sedan. Märk att det är tio gånger längre tillbaka i tiden. Då börjar det bli länge sedan.
Homo Sapiens ålder ligger på ca 200 tusen år sedan. Observera det finns inget exakt årtal. Det har alltid varit en gradvis förändring.

Nu har vi kommit in på en förändring i Sverige som saknar motstycke. Sverige har fördubblats sin befolkning under min levnadstid. Helt otroligt. Och världen ÖKAR sin befolkning med 80 miljoner om året nu. Ett Sverige 8 gånger mer.

Vetenskap och kunskap är mycket viktigt.
Att tro på en pajas-bok som är skriven för ca 1400 år sedan, är kanske inte så länge sedan. Hitlers Mein Kamp skrev ändå senare. Och den boken är det också människor som sätter sin tilltro till.

Människorna fantiserar fortfarande, och det har de alltid gjort. För 2000 år sedan fanns det ingen TV, men det fanns gnostiker som satt och berättade historier kanske mera falska än dagens TV.
Går man till biblioteket så finns det fantastiska Romaner och deckare som folket läser, utan att det finns det minsta av sanning i dem. Vad skall man tro?
Fakta är inget kul.

Men Malmö då?
Vi måste skilja på religion och traditioner.
Viktigt att skolbarn måste få läsa om sanningen ursprung. Att förbjuda all undervisning om religionerna. Att i stället läsa alla Richard Dawkins böcker, all vetenskap.

Ingen språkundervisning från hemländer, utan den skall i huvudsak vara svensk.
Att de människor som jobbat och betalt skatt i Sverige hela sitt liv skall ha den Bästa pensionen.
En Svensk pensionär skall absolut inte känna sig kränkt av att hela livet jobbat och betalt skatt få samma pension som en invandrare, som aldrig betalt skatt i Sverige.

Att våra traditioner absolut inte får kränkas, att någon muslimsk tradition inte få förekomma. Att alla moskéer skall bort från Sveriges yta. Ingen muslim skall kunna sitta i en moské och smida planer på hur Svenskarna skall halshuggas.

Den utlänning som inte lärt sig Svenska inom ett år skall utvisas, liksom alla invandrare som begått brott skall utvisas omedelbart. Det är det många Svenskar som önskar.

Inga butiker skall ha arabisk text på sina varor. Den muslim som kränker en Svensk medborgare skall omedelbart utvisas. Inga muslimska attribut kommer att tillåtas.
De muslimer som kränker svenska kvinnor skall omedelbart utvisas. Och de som inte vill låta sig utvisas, sätts i speciella karantän-fängelser, med mycket magra portioner med mat, och mycket säkert förvar, men med chans att lämna Sverige vilket ögonblick som helst.

Ingen invandrare får kalla sig Svensk. Bara ”Invandrare som fått Svenskt Pass”. Som också skall stå i passet. Invandrare som är född i Sverige, men har utländska föräldrar, skall ha ett pass där det står ”Invandrare som är född i Sverige”

Invandrare skall avstå från allt det hemska som står i koranen, genom att skriva under på att allt som står i koranen, ”Tar jag Muhammed avstånd från”. ”Jag tar avstånd från alla suror i koranen som anspelar på att jag skall döda någon som inte vill tro på Islam”.

Om vi nu inte radikalt börjar tänka om, vad händer senare i framtiden då?
Populationen är större hos dessa individer som kommer till Sverige, populationen är mindre bland Svenskarna. Och om invandringen av muslimer fortsätter, så kan vilken räknekunnig person som helst räkna ut att muslimerna kommer att var i flertal om ca 50 år.
Och detta tar inte lång tid.

Svenskarna får utvandra till öknen i stället.
Mycket av det jag skrivit kanske låter som radikala fantasier. Men verkligheten kan bli värre, när man tänker tillbaka i historien. Vi är som jag beskrivit inte annorlunda människor än vi var för några tusen år sedan. Tänk på det.
Skrivet av Thore Hult 2017-10-29


Kan regeringen tänka sig att många svenskar blir frustrerade?
Många Svenskar känner sig dåliga.
Många Svenskar har flytt Sverige till Sydligare trakter.
De flesta poliser känner sig dåliga, är det så?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar